Znanost uz Kavu

Drage kolegice i kolege, pozivamo Vas na Znanost uz Kavu koja će se održati u srijedu, 11.4.2018 u 16:00h u Malom Caffeu na Građevinskom fakultetu u Osijeku. Gost će ovaj puta biti Doc.dr.sc Krunoslav Minažek, a tema o kojoj će se pričati su geosintetici. Svi zainteresirani svoj dolazak trebaju najaviti putem maila zuk.sgfos@gmail.com radi ograničenog …

Znanost uz KavuRead More »

Mostovi od špageta 2018, Split, 24.3.2018-25.3.2018

U suradnji s Studentski zbor Građevinskog fakulteta Osijek ovaj vikend odazvali smo se pozivu FGAG – Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu na njihovu prvu radionicu i natjecanje u izradi mostova od špageta.

Ovom prigodom se zahvaljujemo FGAG – Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu te članovima Studentskog zbora Split na gostoprimstvu, a tko pravi bolje mostove vidjet ćemo na međunarodnim natjecanju u Mariboru.

Dukse GFOS-a

Dragi studenti,

na upit mnogih ponovno krećemo sa narudžbom duksi GFOS-a, možda i zadnji puta pod tim imenom. Svoju duksu možete naručiti putem maila gfos.dukse@gmail.com ili na isti možete zatražiti dodatne informacije.

Izmjere duksi možete pogledati ispod.

Lijep pozdrav svima!

Humanitarno kino, 21.3.2018, GFOS, 19h

Drage kolegice i kolege, ovim Vas putem pozivamo da podržite humanitarnu akciju povodom Međunarodnog dana osoba sa Downovim sindromom dolaskom na Humanitarno kino koje će se održati 21.3.2018 u predavaonici Mursa na Građevinskom fakultetu s početkom u 19h. Srdačan pozdrav, Udruga SGFOS

ISUCCES 2017, STV, prilog, 10.07.2017